Υπάρχει μια μαγεία και μια ιδιαίτερη ομορφιά στο να βγαίνει το νερό μέσα από το έδαφος, φωτισμένο, ακολουθώντας μια χορογραφία. Αυτήν ακριβώς την αίσθηση δημιουργούμε με τα υποδαπέδια σιντριβάνια μας, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή τη χρήση και είναι ικανά να δημιουργήσουν κάθε μορφή νερού.

SNFCC – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ελλάδα

Η Μαγεία του Νερού

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν μέσα σε υποδαπέδια σιντριβάνια, οι μεγάλοι απολαμβάνουν να βρίσκονται κοντά τους. Η μαγική αυτή αίσθηση και εικόνα του νερού να βγαίνει μέσα από το έδαφος αποτυπώνεται στο έργο μας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Όλες τις ώρες τις ημέρας παιδιά και μεγάλοι συγκεντρώνονται στο σιντριβάνι για ευχάριστες στιγμές που χαράζονται στη μνήμη.

Ένα καλά Οργανωμένο Χάος Νερού

Στα κινηματογραφικά studios Cinecitta στην Ιταλία, έχουμε δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα με υποδαπέδια σιντριβάνια στον κόσμο. Χιλιάδες πίδακες νερού, σε διάφορες μορφές ξεπηδούν από το έδαφος σε ένα καλά σχεδιασμένο και οργανωμένο χάος νερού. Χιλιάδες ειδικοί προβολείς συμπληρώνουν το θέαμα όταν πέφτει ο ήλιος με μοναδικά shows.

Cineccitta Studios

Ιταλία

McArthurGlen Mall

Ελλάδα

Απίστευτες μορφές

Εκρήξεις, pops, τρεχαντήρια, κίνηση, ηρεμία και ζωντάνια συνδυάζονται αρμονικά. Τα συστήματα των σιντριβανιών βρίσκονται καλά κρυμμένα στο έδαφος και δημιουργούν αναρίθμητα εφέ από απλούς πίδακες μέχρι αιωρούμενες μέδουσες – όλα από καθαρό, διαυγές νερό.

Ειδικά Σχεδιασμένος Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός για τα υποδαπέδια σιντριβάνια μας είναι ειδικά σχεδιασμένος για αυτή τη χρήση, με καινοτόμες τεχνολογίες και κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας.

  • Πολυάριθμες υφές και μορφές νερού
  • Πλούσιος, δυνατός φωτισμός
  • Χαμηλής τάσης προγραμματιζόμενα ακροφύσια
  • Χαμηλής τάσης προγραμματιζόμενες αντλίες
  • Ειδικού σχεδιασμού χαμηλής τάσης φωτιστικά
  • Συμβατότητα με τους διεθνής κανονισμούς και regulations
  • Εξαιρετικής αντοχής κατασκευή

Έργα Fontana με υποδαπέδια σιντριβάνια

Μερικά από τα έργα μας με υποδαπέδια σιντριβάνια στον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας.