Ολοκληρωμένα Συστήματα  Σιντριβανιών

Απλοποιούμε την διαδικασία και τους χρόνους που απαιτούνται για ένα νέο σιντριβάνι, κατασκευάζοντας εξ’ ολοκλήρου κάθε τμήμα του στο εργοστάσιό μας. Έτσι, η τοποθέτηση γίνεται μέσα σε λίγες ώρες, ενώ ο εξοπλισμός έχει κατασκευαστεί, ρυθμιστεί και  ελεγχθεί σωστά από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Μοναδική Ποιότητα Κατασκευής

Είμαστε γνωστοί ως η καλύτερη ποιοτικά εταιρεία σιντριβανιών στον κόσμο. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές, από σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους κατασκευής που προκύπτουν από εμπειρία δεκαετιών. Είμαστε άλλωστε οι πρώτοι παγκοσμίως που χρησιμοποιήσαμε ανοξείδωτο χάλυβα στα σιντριβάνια.

Ολοκληρωμένα Συστήματα – Έτοιμα για εγκατάσταση

Όλα τα εξαρτήματα του σιντριβανιού κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας, ρυθμίζονται και ελέγχονται ενδελεχώς πριν την παράδοση και την εγκατάσταση. Με αυτό τον τρόπο, ο χρόνος εγκατάστασης ελαχιστοποιείται ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονται λάθη και καθυστερήσεις στο εργοτάξιο.

Ειδικός Υποβρύχιος Φωτισμός

Η Fontana κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα και δυνατότερα υποβρύχια φωτιστικά. Αντί να προμηθευόμαστε “λάμπες” από την αγορά, σχεδιάζουμε τα δικά μας LED modules με τεχνολογία αιχμής, ενσωματωμένους επεξεργαστές αμφίδρομης επικοινωνίας και το δικό μας, ειδικό πρωτόκολλο επικοινωνίας led:bus. Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο δυνατό και πλούσιο φωτισμό με μεγάλο χρόνο ζωής, αλλά και χαμηλό κόστος κτήσης και εγκατάστασης.

Αντλίες Grundfos

Οι αντλίες αποτελούν την καρδιά κάθε σιντριβανιού. Πρέπει να λειτουργούν μέρα-νύχτα, καθημερινά για δεκαετίες. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο συνεργαζόμαστε με την κορυφαία στον κλάδο της Grundfos. Τα αντλητικά συγκροτήματα των σιντριβανιών μας βρίσκονται πάντα σε προστατευτικά, ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα από ανοξείδωτο χάλυβα, διασφαλίζοντας την απροβλημάτιστη λειτουργία των αντλιών και κατ’ επέκταση του σιντριβανιού.

Ενδεικτικά μοντέλα Ολοκληρωμένων Σιντριβανιών