Δημιουργούμε συναισθήματα με νερό και φως εδώ και 49 χρόνια, σε περισσότερες από 80 χώρες. Σχεδιάζουμε με γνώμονα τον άνθρωπο, τις ανάγκες κάθε έργου και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Κατασκευάζουμε με την καλύτερη πρώτη ύλη, κορυφαίας τεχνολογίας μηχανήματα, επιδέξιους τεχνίτες και ικανούς μηχανικούς, στο εργοστάσιο μας στην Ελλάδα.

Εξελισσόμαστε συνεχώς απότο 1971.

50

Χρόνια

84

Χώρες

Η πρώτη εταιρεία σιντριβανιών στην Ελλάδα.

Η Fontana ιδρύθηκε το 1971 και από τότε σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας σιντριβάνια. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στον τομέα και κατέχουμε μια από τις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως.

 

Ιστορία

Από το 1971 καινοτομεί, σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει τα σημαντικότερο έργα νερού στον κόσμο.


Η Fontana δημιουργήθηκε από τον Παρασκευά Αντωνιάδη το 1971 στην Αθήνα. Μια εταιρεία που κυριολεκτικά έφτιαξε τα πρώτα σιντριβάνια στην Ελλάδα και από τότε συνεχίζει να δημιουργεί σε περισσότερες από 84 χώρες – από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία και από την Σιβηρία μέχρι τις απαιτητικές Αραβικές Χώρες.

Όλα ξεκίνησαν σε έναν μικρό χώρο στο Αιγάλεω Αττικής. Σύντομα απαιτήθηκε να μεγαλώσουμε τις εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνοντας σχεδόν ένα ολόκληρο εμπορικό τετράγωνο γύρω από τον αρχικό χώρο και το 1998 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Κηφισιά Αττικής, σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 3.400 τμ όπου στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής, τα γραφεία μας καθώς και 3 ειδικές λεκάνες δοκιμών.

Το όνομα Fontana έγινε παγκοσμίως γνωστό για τα αξιόπιστα προϊόντα και την εξελιγμένη τεχνολογία, καθώς και τον μοναδικό σχεδιασμό. Με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, τόσο στην κατασκευή όσο και στον έλεγχο, τα σιντριβάνια Fontana πάντα συμπληρώνουν και αναδεικνύουν πόλεις, μνημεία, πάρκα, πλατείες, εμπορικά κέντρα και ιδιωτικά έργα.

Δημιουργία

Η Fontana πρωταγωνιστεί στα σημαντικότερα έργα νερού στον κόσμο.
Εκεί που η ποιότητα, η μακροζωία και ο μοναδικός σχεδιασμός είναι αναγκαία.
Όταν το νερό παίρνει ακριβώς τη μορφή που θέλουμε και ο φωτισμός μπλέκεται με το νερό σε μια πανέμορφη, αρμονική χορογραφία.

Ποιότητα Κατασκευής

Απαράμιλλη, αψεγάδιαστη, αδιαπραγμάτευτη. Κατασκευάζουμε κάθε εξάρτημα με τα καλύτερα υλικά Ευρωπαϊκής & Αμερικάνικης προέλευσης, στο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα και την εμπειρία δεκαετιών.

Πολιτική Ποιότητας

Οι πρώτοι παγκοσμίως που χρησιμοποιήσαμε
ανοξείδωτο χάλυβα σε σιντριβάνια.

Μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής, ένα εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών και μια εξαιρετική ομάδα με εμπειρία δεκαετιών.

Στο ιδιόκτητο κτίριό μας, στην Κηφισιά αττικής, καθημερινά φτιάχνουμε μερικά από τα σημαντικότερα σιντριβάνια στον κόσμο. Στα μοντέρνα γραφεία, οι μηχανικοί μας συνεργάζονται με πελάτες, αρχιτέκτονες και μελετητές από όλο τον κόσμο. Με εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και τηλεσυνδιάσκεψης βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε έργο ακόμα κι αν βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Σε μια επιφάνεια 4.500 τμ στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας και κυρίως η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής με CNC, Laser, αυτοματοποιημένα μηχανήματα, CAD & CAM, καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα που συνήθως συναντώνται στις γραμμές παραγωγής της Rolls Royce & British Airospace. Και φυσικά, η έμπειρη ομάδα της Fontana με τεχνογνωσία ετών και δυνατότητα να δημιουργεί λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Από τον σχεδιασμό και την κατασκευή, μέχρι την εγκατάσταση είμαστε πάντα δίπλα σας.